Beursvloer IJmond Noord levert 98 matches op voor maatschappelijke organisaties

De zesde editie van de Beursvloer IJmond Noord is ondanks een daling van het aantal gesloten matches een succes gebleken. De ruim 40 aanwezige verenigingen en stichtingen wisten maar liefst 98 matches te maken met de aanwezige ondernemers en elkaar.

Pieter de Waard, de eigenzinnige voorzitter van Telstar sprak de aanwezigen voorafgaand aan de Beursvloer toe. Zijn betoog met de titel ‘Telstar hoe bestaat het. Sinds 1963 geen bestaansrecht was een vermakelijke introductie en paste goed in de ambiance van voetbalvereniging ADO ’20, waar deze editie plaatsvond.

Na een slag op de gong van burgemeester van Heemskerk Mieke Baltus, burgemeester van Uitgeest Wendy Verkleij en wethouder van Beverwijk Haydar Erol barstte het matchfestijn weer los. Voor de zesde keer hadden notariskantoren Janssen en van Commenée en Batenburg kosteloos drie notarissen ter beschikking gesteld. Ook kon de beursvloer weer rekenen op andere trouwe sponsors als ABN Amro, de Rabobank, IJmond Werkt! voor de hapjes, Swat en VHP drukkers voor het kosteloos leveren van de matchformulieren, Montarent voor het leveren van de hijskraan voor de vlaggen, en de vrijwilligerscentrale voor het coördineren van de aanmeldingen vanuit de verenigingen en stichtingen. Ook met nieuwe sponsors als M-Sound en ADO ’20 prijst de Beursvloer zich gelukkig.

Na ruim anderhalf uur handelen kondigde spreekstalmeester Kamran Ullah, die zich ook al zes jaar belangeloos aan de Beursvloer verbindt, het einde van de Beursvloer aan. Organisaties als de Kennemer Praktijkschool, de Nederlandse Brandwondenstichting, Viva Zorggroep, Heliomare, OdIn ‘59 en RIBW KAM hadden hun slag geslagen en kunnen tevreden terugkijken op de inspirerende middag.

Als verrassing kwam niemand minder dan Rafael van der Vaart, sinds het begin ambassadeur van de Beursvloer, in hoogsteigen persoon de ondernemer met de meeste matches in het zonnetje zetten. Reclame- en internetbureau Swat uit Heemskerk mocht met die eer strijken en salesmanager Michiel Vermeulen nam vol trots het voetbalshirt uit handen van Van der Vaart aan.

De organisatie van de Beursvloer IJmond Noord kijkt terug op een geslaagde middag en gaat vol energie toewerken naar een zevende editie, met als belangrijkste doelstelling nog meer ondernemers te bereiken. Een uitgebreid fotoverslag is terug te vinden op Facebook.

Fotobijschrijft: Michiel Vermeulen (midden) heeft uit handen van Rafael van der Vaart (links) de prijs ontvangen voor de ondernemer met de meeste matches. Rechts Toan Tan, één van de drijvende krachten van de Beursvloer IJmond Noord.
BEURSVLOER16-9242.jpg