Organisatie Info
   
 Westerheem  Woonzorgcentrum Vraag: Materialen voor het kippenhok/volière; beits, hardhouten latten, fijn zand en volierezand, polycarbonaat (doorschijnend)

Tegenprestatie: verse eieren van de kippen, een lunch in ons restaurant, pr, reclame op social media en in ons huisblad en de regionale krant of nader te bespreken.
251tv Vraag: Een (tweedehands) (electrische) bakfiets om camera/statief e.d. mee te kunnen nemen op reportage.

Tegenprestatie: Maken van professionele reportages.
Autie cafe Kennemerland Vraag: Juridische kennis gevraagd, zijn een stichting non-profit in oprichting. Ook training   penningmeester voor vrijwilligers gevraagd .

Handjes gevraagd om 2 keer per jaar met deelnemers een uitje te begeleiden.
Tegenprestatie: Publiciteit
Beverwijk Duurzaam Vraag Ondersteuning van de activiteiten en de publiciteit van Beverwijk Duurzaam.

Tegenprestatie : Aanbod Lessen/Voorlichting over duurzaamheid: energie, klimaat, milieu, natuurbehoud, kringloopeconomie enz. door ervaren docent NT2 en NT1
Beverwijkse Rennersclub Kennemerland (BRC)  
Beverwijkse Toneelstichting KDO  
Blijfgroep IJmond  
Diabetesvereniging Noord Holland Midden Vraag: Bekendheid en ruimtes.

Tegenprestatie: Geven van info, prikactie, mensen kunnen hun bloedsuiker laten meten, mensen bewuster maken op gezonder eten en meer bewegen.

prikacties tbv bloedsuikercontrole, info betreffende diabetes, presentaties, stand met folders, bijscholing voor zorgverleners, scholing diabetespatienten, cursus voor sportschool met diabetespatienten.
Evean Vraag: een ruimte waar onze wijkverpleegkundigen spreekuur kunnen draaien.

Tegenprestatie : Een product op maat. afhankelijk van de instantie die de ruimte beschikbaar stelt kunnen wij bijvoorbeeld een informatiebijeenkomst organiseren over een bepaald onderwerp. Binnen Evean is expertise op verschillende terreinen beschikbaar. Denk aan: 'hoe is de zorg georganiseerd, waar heb ik recht op' 'ouderdomsklachten de baas' 'EHBO bij kinderen'
Gehandicapten Platform Beverwijk Vraag: Notulist

Tegenprestatie: Voorlichting geven over alles over de WMO en participatie
Handbalvereniging DSS Vraag: schilders/tegelzetters), interieur accessoires voor ons nieuwe clubhuis, nl. renovatie is nu in volle gang. Materialen en handjesTegenprestatie: Reclame maken voor de ondernemer d.m.v. programmaboekje dames 1 tijdens thuiswedstrijden, gratis entree. misschien kantine beschikbaar stellen voor personeelsfeestje
Hartekamp Groep Vraag: Opknappen van ruimtes. verf.Materialen Handjes.

Tegenprestatie: teambuilding
Heemswijk/Meerstate Vraag: Middelen en Materialen:

"         Wij zijn op zoek naar computers waarop de bewoners aan het werk kunnen of voor recreatief gebruik.

"         Wij zijn op zoek naar geschikte bureaus waaraan bewoners (vaak rolstoel gebonden)  kunnen computeren.

"         Wij zijn op zoek naar tegels voor buiten om 50m2 te betegelen

"         Wij zijn op zoek naar een schutting om uit de wind in de tuin te zitten

Tegenprestatie: Wij kunnen een zelf gemaakte maaltijd/gebak/high tea aanbieden, een gezellige spelletjes middag, warm ontvangst van de ouderen van de dag. En nog veel meer!
Huis ter Wijck Woonzorgcentrum (Viva Zorggroep) Vraag: materialen voor de algemene tuin. Handjes om de tuin op te knappen.

Tegenprestatie. verse eieren van de kippen, een lunch in ons restaurant, pr, reclame op social media en in ons huisblad en de regionale krant of nader te bespreken.
JINC Kennemerland Gevraagd: Bedrijven die hun deuren willen openen voor een Bliksemstage! Een bedrijfsbezoek van 2.5 uur waarbij ongeveer 9 leerlingen een kijkje krijgen achter de schermen en even de handen uit de mouwen mogen steken. Zie ook: www.jinc.nl/kennemerlandTegenprestatie: Tegenprestatie: JINC organiseert het bezoek en denkt mee over het programma. Het is een uitgelezen kans om leerlingen te enthousiasmeren voor uw bedrijf, beroep en/of branche. De leukste manier om jongeren uit de buurt op weg te helpen naar een goede start op de arbeidsmarkt!
JINC Kennemerland Vraag: Bedrijven die hun deuren willen openen voor een Bliksemstage! Een bedrijfsbezoek van 2.5 uur waarbij ongeveer 9 leerlingen een kijkje krijgen achter de schermen en even de handen uit de mouwen mogen steken. Zie ook: www.jinc.nl/kennemerlandTegenprestatie: Tegenprestatie: JINC organiseert het bezoek en denkt mee over het programma. Het is een uitgelezen kans om leerlingen te enthousiasmeren voor uw bedrijf, beroep en/of branche. De leukste manier om jongeren uit de buurt op weg te helpen naar een goede start op de arbeidsmarkt!
Kennemer Praktijkschool en lwoo (Tender)  
MaatjeZ Vraag en tegenprestatie: onbekend.
Nederlandse Brandwonden Stichting  
Nova College Vraag:
Tegenprestatie : Ik ben op zoek naar ondernemers die een gastles willen geven aan MBO studenten in de financiële beroepen: ik denk aan financiering- solliciteren- communicatie- juridische onderwerpen over bijv. factoring- faillissement afhandeling- digitaal archiveren- beroepsbeeld- klantcontact- en werkzaamheden bij een administratiekantoor. tegenprestatie: reclame door naamsbekendheid op info avond - verslag met logo op website- leeropdrachten die studenten kunnen gaan doen in overleg met een bedrijf.
RIBW-KAM Vraag : Wij zoeken een uitje voor onze vrijwilligers.
 Vrijwilligers, materialen, drukkers.Tegenprestatie : appeltaarten, reclame in onze nieuwsbrief en op de website, een lunch op een van onze locatie. Schilderij op verzoek, georganiseerde high tea, andere werkstukken op verzoek. Voor vrijwilligers scholing/ contract, reiskostenvergoeding, ervaring met de doelgroep.

 
Scouting Elfregi Helen Keller Gevraagd : Wij zoeken sponsoring voor een groene afscheiding van ons terrein bij het clubhuis, ook zijn wij op zoek naar een firma of sponsoring om ons terrein te egaliseren.

Tegenprestatie : Verzorgen van een teamavond met kampvuur of hike, gebruik van het clubhuis voor vergaderingen op een doordeweekse dag.
SESAM Academie Gevraagd: Iets "eigens" van de organisatie dat past en interessant is voor de SESAM Academie en/of haar adviseurs

Tegenprestatie : Twee dagdelen advies en/of coaching op het gebied van strategie. (vrijwilligers)beleid, businessplan, organisatie etc. door ervaren vrijwilligers-adviseurs
SIG  
Sportvereniging SSS Beverwijk Gevraagd : Gevraagd: (Hulp bij) PR-campagne Technische check van onze drie stereo-installaties

Tegenprestatie : Tegenprestatie: Banner op website Clinics/demo sport in overleg Als sponsor op trainingspakken talenten tijdens wedstrijden Bijv.Kwartaal gratis sporten Bijv.Korting op lessen voor werknemers
Stichting Artikel 26 (STart26)  
Stichting In het Zadel  
Stichting Inloophuis Kennemerland  
Stichting Zomerpodium Heemskerk aanbod: cultureel festival waarin muziek, dans, theater en kleinkunst en kinderentertainment goed vertegenwoordigd zijn.Tegenprestatie: een middag cultureel vermaak met als extra voor de sponsors een VIP-moment in Chateau Marquette.
ViVa Zorggroep Vraag :Menskracht en helpende handen:

Wij zijn op zoek naar mensen die kunnen helpen met een terras van 50m2 te betegelen (en een schutting te zetten).

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die met onze bewoners buiten willen wandelen en/of gezellig op de koffie willen komen                                                                                                                                                                                                                                                 
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en handige mensen die onze bewoners wegwijs kunnen maken op de computer.

Tegenprestatie : Wij kunnen een zelf gemaakte maaltijd/gebak/high tea aanbieden, een gezellige spelletjes middag, warm ontvangst van de ouderen van de dag. En nog veel meer!
Voetbalvereniging HSV Odin '59