Laatste kans inschrijving workshop Beursvloer IJmond Noord

Het aftellen is begonnen! Nog zeven weken dan is het zover: op 28 juni 2016 vanaf 15.30 uur vindt de 6e editie plaats van de Beursvloer bij ADO ’20 in Heemskerk. Het thema van de Beursvloer is dit jaar het belang van de band tussen bedrijfsleven en sportverenigingen en de onmisbare rol van vrijwilligers bij maatschappelijke organisaties. Inmiddels zijn de uitnodigingen verstuurd en hebben veel verenigingen en maatschappelijke non-profitorganisaties zich als deelnemer opgegeven. Voor deze deelnemers organiseert de Vrijwilligerscentrale samen met de Beursvloer een workshop. Doel is om vertegenwoordigers namens deze verenigingen en organisaties goed op weg te helpen om alles uit hun deelname aan de Beursvloer te halen. Wat kun je als prestatie van ondernemers vragen? Wat kun je hen als tegenprestatie bieden? Hoe kun je op creatieve wijze jouw vereniging of stichting onder de aandacht brengen van de andere deelnemers aan de Beursvloer. Kortom, hoe maak je jouw deelname tot een succes.

De workshop “Hoe maak ik de beste deal“ wordt gegeven door medewerkers van ABN-AMRO, de Rabobank en de Vrijwilligerscentrale op dinsdagavond 17 mei van 19.15 uur tot 21.00 uur bij de vrijwilligerscentrale. Prinsenhof, Beatrixlaan 2 Beverwijk.
Aanmelden kan via de Vrijwilligerscentrale info@vwdoen.nl of 0251-676886.
Alle informatie over de Beursvloer is terug te vinden op de website www.beursvloerijmondnoord.nl Daar kan men zich ook aanmelden en wekelijks de vernieuwde lijst met aanmeldingen checken.