Gedeputeerde Jaap Bond spreekt bij eerste lustrum-editie Beursvloer IJmond Noord

Aanmelden vanaf nu mogelijk! 

Op dinsdag 27 oktober 2015 vindt van 15.00 uur tot 18.00 uur voor de vijfde keer de Beursvloer IJmond Noord plaats. Op deze speciale jubileum-editie zal gedeputeerde van de provincie Noord-Holland Jaap Bond voorafgaand aan de beursvloer de aanwezigen toespreken. Aansluitend zal hij samen met de burgemeesters van Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest om exact 16.00 uur met een slag op de gong de Beursvloer officieel openen.

 

 

JaapBond.png  “Het is een eer dat de heer Bond aanwezig is op onze Beursvloer en een onderschrijving van het maatschappelijke belang van de Beursvloer. De Beursvloer IJmond Noord is de afgelopen vier jaar uitgegroeid tot een onmisbaar maatschappelijk event waar zowel maatschappelijke organisaties als het bedrijfsleven hun voordeel mee doen.”, aldus voorzitter Ineke Edzes-Altena.

De inschrijving voor de vijfde, extra feestelijke, editie is vanaf nu geopend. Maatschappelijke organisaties worden actief benaderd door de Vrijwilligerscentrale Beverwijk-Heemskerk, het bedrijfsleven wordt direct benaderd via overkoepelende organisaties zoals OV IJmond, social media en andere media. Aanmelden kan op de compleet vernieuwde website www.beursvloerijmondnoord.nl en daar zijn ook terugblikken op de vorige zeer succesvolle edities terug te vinden. Of stuur een e-mail naar info@beursvloerijmondnoord.nl voor meer informatie.

De organisatie is op zoek naar ondernemers die kunnen voorzien in bouwadviezen, renovaties, communicatieplannen, vrijwilligers, vergaderruimtes, tijdelijke plaatsing van ecotoiletten, drukwerk, marketingplannen, cursussen social media, tuinaanleg, meubilair en nieuwe websites. Daartegenover staan allerhande workshops, optredens, etentjes, clinics en toernooien als tegenprestatie.

A9 Studio’s in Uitgeest zal voor de tweede keer gastheer zijn van de Beursvloer IJmond Noord. Inloop is vanaf 15.00 uur.